Tabere si cantonamente tenis

Professional Tips Tennis Training organizeaza cantonamente de vara si iarna, cantonamente care te ajuta sa iei parte la noi experiente, alaturi de oameni frumosi si distractivi. Cantonamentele pe care le organizam deja de cativa ani te vor ajuta sa-ti schimbi perceptia despre sport si sa adopti un stil de viata cat mai sanatos.
Pentru copiii care-si doresc o adevarata provocare sportiva nu numai pe terenul de tenis ci si in afara lui, care vor sa-si perfectioneze jocul de tenis si pregatirea fizica, Professional Tips Tennis Training te invita sa fii alaturi de echipa sa si sa vii sa ne cunoastem. Te asteptam atat pe terenul de tenis cat si in fiecare cantonament de tenis pe care il organizam in fiecare sezon.
Antrenamentele propuse pe durata intregului cantonament se remarca prin diversitatea exercitiilor efectuate, fiind atat antrenamente de tenis cat si antrenamente de pregatire fizica generala si specifica. Toate acestea se realizeaza la o intensitate maxima, pe categorii de varsta. Antrenorii nostri va vor alcatui un mix continuu de exercitii: vor combina exercitiile cardio cu cele de tonifiere musculara si cu cele de rezistenta. In felul acesta, corpul isi va doza energia pe intreg parcursul antrenamentului si voi veti simti o stare de bine si confort, care va va ajuta sa depasiti momentele in care va veti simti obositi si extenuati. Vom avea grija sa oxigenam cat mai bine creierul si intregul organism, si in acest fel, oboseala se va diminua.

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.